“DİYANET GEÇLİK MERKEZİ” NDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
facebook-paylas

“DİYANET GEÇLİK MERKEZİ” NDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftümüz Musa Bilgiç’in ev sahipliğinde “Diyanet Gençlik Merkezi” nde İl müftüsü Yusuf Doğan ‘ın başkanlığında oniki ilçe müftüsünün katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde ve irşat hizmetleri noktasında özellikle gençlerimize yönelik yapılacak olan manevi hizmetlerin hayata geçirilmesi hususunun ele alındığı toplantıda ilçe müftüleri önerilerini dile getirdi. Özellikle gençlerimizin manevi yönden gelişmeleri için böylesine güzide bir mekânı öncelikle teşkilatımıza ve ilimize kazandırdığı için ilçe müftümüz Musa Bilgiç’e teşekkürlerini ifade ettiler.

İlçe Müftümüz Musa Bilgiç ise; İl müftüsü Yusuf Doğan ve oniki ilçe müftüsünü “Diyanet Gençlik Merkezi” nde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

FOTOĞRAFLAR