İLÇE MÜFTÜMÜZ AFRİN HAREKATINA KATILAN MEHMETÇİĞİMİZE YÖNELİK DÜZENLENEN DUA PROGRAMA KATILDI
facebook-paylas

İlçe Müftümüz Musa Bilgiç Suriye Afrin'de savaşa katılan Mehmetçiğimize yönelik Tavşantepe Ulu Cami'inde düzenlenen dua prgramına katıldı.

Suriye Afrin'de Zeytindalı harekatına katılan Mehmetçiğimize yönelik Tavşantepe Ulu Cami'inde düzenlenen dua gecesine katılan İlçe Müftümüz yapmış olduğu sohbetinde; "Suriye Afrin'de Zeytindalı harekatına katılan askerlerimize enkaribuzzamanda yüce rabbimden muzafferiyetler diliyorum. Ülkemizin bağımsızlığına kast eden müsteşrikleri de kahru perişan etmesini niyaz ediyorum." dedi.

Kılınan yatsı namazının ardından vatandaşlar İlçe Müftümüzle hatıra fotğrafı çektirirken, Kahraman Mehmetçiğimize moral olması açısından şanlı Türk Bayrağımızla poz vererek geceyi renklendirdiler.

FOTOĞRAFLAR