RAHMET CAMİ'İNDE BAYANLAR İKİNCİ KEZ BAYRAM NAMAZI KILMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR
facebook-paylas

İlçemizde bulunan Rahmet cami'inde Kur'an kursu öğreticisi Şahsenem Köroğlu eşliğinde bayanlar ikinci kez Bayram Namazı kılmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hicri ayların sonuncusu olan ve aynı zamanda içerisinde nice müjdelerin olduğu, hac ayı olarak ta bilinen zilhicce ayının onuncu günü idrak ettiğimiz Mübarek "Kurban Bayramı" ilçemizde bulunan Rahmet cami'inde bayan cemaatin de bayram namazına katılımıyla başlamış oldu. Rahmet cami'inde öncü bayanların katılımıyla gerçekleşen bayram namazında bayanlar, Ramazan bayram namazından sonra  ikinci kez bayram namazı kılmanın mutluluğunu yaşadılar.

İlçe müftülüğü olarak ikinci kez bayanların bayram namazına katılımını sağlayan Şahsenem Köroğlu hocamıza teşekkür eder, hayırlı çalışmalarında başarılar dileriz.

FOTOĞRAFLAR